goedkoopste bouwmatrialen

goedkoopste bouwmatrialen

goedkoopste bouwmatrialen

SCHUIMBETONVLOER TE KOOP TEMPEX EPS

geen vlakke ondervloer nodig! idiaal voor onder een woonbetonvloer !

de goedkoopste in laminaat woodstock

Meer informatie bel   085-4846144

06-27379838 sms of app als ik niet opneem

beter en makelijker als tempex geen brand gevaar!

kijk ook op de andere advertentie,s voor meer bouw matrialen en ons nieuwe produkt vloeibaar ZANDCEMENT DEKVLOER!!

licht gewicht isolatie beton overal kunnen wij dit spuiten
in heel Nederland !
offerte bart@cdh.nu      goedkoopste bouwmatrialen

Schuimbetonvloer is een mengsel van lucht, fijn zand, cementmortel en water. Om tot een schuimende mousse te komen, wordt gewerkt met meer dan 20 % per gebruikt volume. Daarnaast wordt een speciaal schuimmiddel gebruikt.

Het uiteindelijke mengsel is lichtgewicht, zelf-dichtend, vrij stromend en sterk isolerend, zowel bij warmte als geluid. Schuimbetonvloeren zijn goed bestand tegen vorst en vocht. Ook vertonen schuimbetonvloeren een uitstekende draagkracht ten opzichte van andere soorten betonvloeren.

Sterk isolerend

goedkoopste bouwmatrialen
Door de sterk isolerende eigenschappen, is schuimbeton een prima vervanger van andere soorten isolatiemateriaal. Dit maakt het voor ons ook praktischer om mee te werken. Glaswol bijvoorbeeld is weliswaar een goed werkend isolatiemateriaal, maar veelal onpraktisch om mee te werken.

Flexibel maar stabiel                goedkoopste bouwmatrialen
Dankzij de flexibele samenstelling, zal een constructie van schuimbeton nooit instorten. Echter is schuimbeton niet geschikt als een op zichzelf staande fundering, het geldt altijd als toevoeging of ondersteuning aan een geheel.

Een ander voorbeeld van de stabiliteitseigenschappen van schuimbeton is die bij een evenwichtsconstructie op terreinen en wegen. Schuimbeton biedt met het lage gewicht een prima aanvulling op plaatsen met een lage draagkracht. Daar waar eerder al scheuren zijn ontstaan in het wegdek, maar waar niet zo 1-2-3 het gehele wegdek kan worden vervangen, daar is schuimbeton ook weer de oplosser in dit geheel.

De toevoeging van schuimbeton maakt, dat er voor langere tijd geen zettingen van het asfalt meer zullen voorkomen.

Duurzame eigenschappen
Schuimbeton is duurzaam en wordt daarom als zeer aantrekkelijk gezien in de diverse soorten bouwkundige toepassingen. Schuimbeton voldoet aan veel eisen volgens milieu- en gezondheidsvoorschriften van de toekomst. Zo is schuimbeton niet giftig en vakkundig gezien eenvoudig te maken. Ook is schuimbeton volledig recyclebaar.

Voordelig
Schuimbeton is zowel voordelig in gebruik als in het verbruik. Al zult u er zo op het eerste gezicht niet veel van merken, want u ziet als ‘gebruiker’ over het algemeen nooit de blote betonvloer. Omdat er bij andere isolatiematerialen zoals glaswol, PUR (polyurethaan), argex en polystyreenkorrels toch meerdere materieelsoorten benodigd zijn om het aan te brengen, maar ook om alles te fabriceren, kost het om die redenen al meer dan schuimbeton.

Schuimbeton bestaat uit stoffen die vrijwel overal te koop zijn en soms zelfs direct aanwezig, zoals water. Zand is op te slaan bij het eigen (bedrijfs)erf. Daarnaast is er in principe alleen nog cementmortel en schuimmiddel nodig. Alles bij elkaar opgeteld is dit nog altijd minder kostbaar dan eerder genoemde isolatiematerialen.

HET AANMAKEN VAN SCHUIMBETON
Het mengsel voor schuimbeton wordt gemaakt door middel van een speciale betonpomp. Deze pomp zorgt voor een zeer nauwkeurige dosering aan mengstoffen, om uiteindelijk de gewenste dikte aan schuimbeton te verkrijgen.

De slang, waardoor het mengsel de pomp uitstroomt, zorgt voor een gelijkmatige verdeling van het schuimbeton. Alle holten en moeilijk bereikbare kieren en geulen worden tot het gewenste niveau gevuld.

Voor het aanbrengen van schuimbeton is vakmanschap benodigd. Na de gelijkmatige verdeling met de schuimbetonpomp, wordt het geheel met speciaal materiaal handmatig geëgaliseerd.

gipsplaten te koop stucplaten 06-27379838 085-4846144

Stucadoor aangeboden 085-4846144 Noord holland per direckt beschikbaar kan de platen ook monteren

kijk ook op de andere advertentie voor meer!

Pak een vakman !

goedkoopste bouwmatrialen

goedkoopste bouwmatrialen

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *