ALKMAAR HOORN BOUWBEDRIJF

Stucadoor Heerhugowaard Hoorn

Stucadoor Heerhugowaard Hoorn

Welkom op de site van Bouwbedrijf PAKEENVAKMAN

Wilt u ook een serre of (winter)tuin,verbouw aan u woning vraagg bij ons de goedkoopste offerte op

Nattuurlijk wil de mens zichzelf verwennen met zo’n glazen aan- of uitbouw, waar elke zonnestraal voor licht en extra warmte zorgt. Een ruimte waar het dus heel goed en lekker vertoeven is.

Wij horen dan ook vaak achteraf van onze klanten:
Super geregeld !

ALKMAAR HOORN BOUWBEDRIJF

ALKMAAR HOORN BOUWBEDRIJF

Wat doen wij:

 

Bij ons kunt u terecht voor:

  • Verbouwingen
  • Renovaties
  • Restauraties
  • Uitbreidingen aan bestaande woningen, zoals een dakkapel, serre of garage
  • Badkamers
  • Kap op garage of woning
  • Eigen geproduceerde ramen en kozijnen
  • Traditionele nieuwbouw


Naast het opleveren van uw nieuwe woning of aanbouw, kunt u ook alle overige zaken aan ons overlaten. Wij bieden namelijk de bijzondere Turn-key-dienst aan. Dit houdt in dat wij alle uw zaken regelen op het gebied van technische installaties en interieur, zodat u uw pand sleutelkaar kunt betrekken. Dat bespaart u kostbare tijd en handenvol regelwerk

vloerenservice.oost@gmail.com

buiten onder de serre

Goedkoopste in verbouwen

Goedkoopste in verbouwen

Goedkoopste in verbouwen

Goedkoopste in verbouwen

 

ALKMAAR HOORN BOUWBEDRIJF

goedkoopste in

Op zoek naar een Vakman

Vakmanschap uit zich in het hoogwaardige niveau dat de resultaten van het handelen van de vakman kenmerkt. Het handelen van de vakman gebeurt op basis van geïnternaliseerde kennis en ervaring. Vaardigheden zijn grotendeels geautomatiseerd.
Uit onderzoek is gebleken dat toppers in bepaalde sporten en kunsten hun meesterschap bereiken na zo’n 10.000 uur oefening. Als dit voor kunsten en sporten geldt, waarom zou dit dan niet gelden voor andere vakken? Gedurende het leven worden neurale netwerken gevormd in onze hersenen. Daarmee worden bepaalde vaardigheden en handelingen geautomatiseerd. Hoe langer je ergens tijd aan besteedt, hoe meer je oefent, hoe sterker die neurale netwerken voor die specifieke taak worden, en hoe sneller je zo’n taak kunt verrichten. Maar ook: hoe automatischer, hoe onbewuster je dit doet. Voor buitenstaanders is niet rationeel te volgen wat vakmensen doen en waarom zij dit doen, Het ligt buiten het ervaringsgebied van die buitenstaanders. En het is bij de vakman zodanig geïnternaliseerd dat hijzelf nauwelijks kan expliciteren wat hij doet, hoe hij iets doet en waarom.

Waar de baas van de vakman een buitenstaander is, daar wordt dit gegeven problematisch.