Badkamer renovatie gestuct

Wilt u goedkoop uw badkamer renoveren?

Bel 085-4846144 wij werken snel en goedkoop!

Badkamer renovatie

Badkamer renovatie de sloop

 

Badkamer renovatie gestuct

Gestucte badkamers Badkamer renovatie gestuct

De renovatie van de badkamer hoor ik steeds vaker als nummer 1 als verbouwwens en dat ik op zich best logisch. Een oude vieze badkamer met weinig luxe nodigt nu niet direct uit om lang in te verblijven en dat is anno nu wel wat mensen willen.

mijn mail bart@cdh.nu

wij werken door heel nederland

wat zijn de kosten?

Goedkoop slopen

Goedkoop monteren

Dan is stucen niet duur

Badkamer renovatie gestuct

Badkamer renovatie gestuct

Badkamer renovatie gestuct

Badkamer renovatie gestuct

Badkamer renovatie gestuct

Woonbeton in de badkamer! Ja dat kan!

mail bart@cdh.nu

Badkamer renovatie gestuct

Badkamer renovatie gestuct

 

we maken alles ook met vloer verwarming

 

ook wand verwarming

wat is wand verwarming

Een aantal kenmerken van wandverwarming.

  • Het gaat om lage temperatuurverwarming, met een relatief lage warmtebron. Het water door de leidingen is 30 graden. De luchttemperatuur mag lager zijn dan bij andere warmtebronnen omdat de gevoelstemperatuur hoger is. Elke graad kouder levert een besparing van 5% op. Het is dus een energiezuinige manier van verwarmen.
  • Warmte is erg gelijkmatig verdeeld. Boven is het even warm als beneden. Dicht bij de muur is het even warm als midden in de kamer. Je kunt evt. wel echt ook met je rug tegen de muur gaan zitten.
  • Het is erg behaagelijk. Het voelt als een zon op je huid, of je handen voor een vuurtje.
  • Doordat er er gewerkt wordt met stralingswarmte is er geen luchtverplaatsing. Dat levert ook een gunstig binnenklimaat op daardat ook stofdeeltjes niet onnodig ronddwarrelen én omdat lucht minder “opdroogt”.
  • Bij straling wordt de warmte overgedragen dmv elektromagnetische golven. Deze planten zich rechtlijnig voort en bij het invallen van de stralen op een oppervlak wordt de getransporteerde energie omgezet in warmte. Er is dus een maximale warmteoverdracht.
  • De warmte buizen worden weggewerkt in de muur, dus geen radiators. Wel opletten met gaatjes boren voor je schilderijen

we maken alles