betonpompje huren

Tempex platen betonpompje huren inc.Beton

GRATIS OFFERTE !!—KLIK HIER

betonpompje huren

betonpompje huren

Telefonisch of per email

Telefoon: 0226-456047
Fax: 0226-456049
Email: info[@]betonvloer.nu

Per post
Postbus 18, 1700AA, Heerhugowaard

Ook tempex platen te koop 120 bij 100 Bel  06-51563712
Beton te koop voor u Betonvloer of Fundering tel  0226456047  we storten met de klienste en goedkoopste betonpomp!

Ook vlinderen van u betonvloer

Schuimbeton in plaats van Tempex!

Wat is Schuimbeton.

Schuimbeton is een mengsel van
– cement (evt. verschillende soorten)
– fijn zand
– water
– schuimmiddel (biologisch)
– vulmiddelen (vliegas-steenmeel)

Belangrijke eigenschappen van schuimbeton
– gesloten celstructuur
– isolerend
– goede vorst/dooi weerstand
– licht van gewicht
– recyclebaar

betonpompje huren

betonpompje huren

Schuimbeton is een vloeibare mortel, verpompt door een pomp met slangen met een diameter van 2″ tot een maximale afstand van 100 meter horizontaal en 30 meter verticaal. Schuimbeton vlakt zichzelf redelijk uit en hoeft niet verdicht of afgewerkt te worden. Materialen waar tegen aan gestort wordt mogen niet vochtabsorberend zijn. Regen en temperaturen onder de 5 graden zijn tijdens het storten ongewenst.

Het volumieke gewicht van schuimbeton ligt tussen de 550 en 1800 kg/m3 en wordt bepaald door de hoeveelheid in te brengen schuim. Het materiaal is eenvoudig te verwerken en goed recyclebaar.

Uiteindelijk bepalen de specifieke eisen, wensen en constructieve mogelijkheden het volumegewicht van het toe te passen schuimbeton.De waterindringing is bij schuimbeton nagenoeg nul omdat de luchtbelletjes geen doorlopend stelsel vormen. Alleen capillaire indringing (opname) kan plaats vinden via het skelet en dan nog slechts enkele centimeters vanaf het contactvlak met water. Hierdoor wordt schuimbeton nagenoeg ongevoelig voor vorst en/of krimp.

Schuimbeton kan voor diverse doeleinden worden toegepast. Hieronder vindt u een aantal mogelijkheden;

Kruipruimte isolatie
Bij nieuwbouw wordt schuimbeton gebruikt in plaats van polystyreen of Argex korrels, bij renovatie ter vervanging van verrotte of door zwam aangetaste houten vloeren. Hierbij wordt de gehele houten constructie verwijderd en plastic aangebracht op de vloer van de kruipruimte en tegen de wanden. Schuimbeton type 600 wordt aangebracht en afgedekt met 50 a 60 mm afdekvloer met krimpnet. Indien bij bijvoorbeeld Kwaaitaal vloeren instortingsgevaar dreigt door oxydatie van de wapening, is het vullen van de complete kruipruimte een zeer praktische oplossing.

Bodemafsluiting
Als afdekking van de grondlaag in kruipruimten waardoor het vochtprobleem onder de begane grondvloer wordt opgelost. Dikte 50 tot 100mm. Normaal wordt hiervoor type 1200 gebruikt, deze is zwaarder dan water.

Werkvloeren
Als onderlaag voor de wapeningsnetten op middelgrote en grote bouwprojecten. Hier worden verschillende types voor gebruikt, van type 1400 tot type 2050.

Vullen vervallen (riool)leidingen
Wanneer het verwijderen van leidingen en rioleringen geen optie is, is het vullen met schuimbeton type 1200 een veel toegepast alternatief.

Vulling achter damwanden
Om de horizontale druk van grond en/of water op damwandconstructies voor een groot deel te verminderen biedt schuimbeton type 600 of 800 geweldige mogelijkheden.

Alternatief voor heipalen
Daar waar, vanwege de bodemgesteldheid, geheid zou moeten worden is het alternatief funderen op schuimbeton het onderzoeken waard. Als principe hierbij geldt: het gewicht van de totale constructie + het gewicht van de schuimbeton is gelijk aan het gewicht van de te verwijderen grond (= evenwichtsprincipe). Deze toepassing wordt veelal gebruikt bij aanbouw aan bestaande woningen en wegen in veenachtige gebieden.

 

betonpompje huren

betonpompje huren

de-goedkoopste-in.nl/betonpompje-huren

 

Aanhanger betonpompje huren betonpomp

Een aanhanger betonpompje van ons is een goed alternatief voor  flexibel in te zetten op iedere bouwlocatie en zeker op moeilijk bereikbare plekken. Betonpompje huren  kan worden uitgerust met een slang met een maximale lengte van 100 meter. Het overbruggen van  afstanden wordt op deze manier veell makkelijker. Een betonpompje huren komt men op plaatsen waar grote pompen niet kunnen komen of te duur is. Tevens kunt u de betonmortel zeer eenvoudig aanbrengen, waardoor verspilling van tijd niet aan de orden is.

De voordelen van een betonpompje huren

Een betonpompje huren, ook wel een kliene betonpomp heeft vele voordelen. betonpompje huren  is ideaal in te zetten voor het storten van beton voor een tuinpad,woonvloer in huis of een aanbouw. Tevens met betonpompje huren voor het vullen van de langsnaden of kelknaden van kanaalplaatvloeren. De voordelen betonpompje huren op een rij:

  • Eenvoudig
  • Nauwkeurig te spuiten
  • Storten op moeilijke plekken

Voor wie is het bedoeld?

De betonpompje is de ideale oplossing voor zowel de bedrijven zakelijke klant als particulieren. De betonpomp is met en zonder machinist te huren. Geef ons uw wensen door via het offerteformulier en wij zullen een passende offerte voor u samenstellen.

 

 

de-goedkoopste-in.nl/betonpompje-huren