Goedkoopste bouwmaterialensnel een vakman

Goedkoop

Goedkoop

De goedkoopste online bouwmatrialen in Nederland

De makkelijkste weg voor de bouw voor al uw bouwmaterialen snel en voordelig in huis te krijgen. Wij leveren veel die in de bekende bouwmark maar dan met echte korting.
De prijzen die wij hanteren zijn goedkoop gemiddeld 20% voordeliger dan bestaande bouwmarkten.

Het grote voordeel van een online is dat u eenvoudig vanuit huis overzichtelijk ons volledige bouwmarkt assortiment kunt bekijken en bestellen. Wij komen het dan voor een goedkoop gering bedrag  aan huis leveren.

Bent u opzoek naar goede isolatie voor weinig? Glaswol via De Isolatieshop biedt de uitkomst.

Wij hebben glaswol isolatie groot ingekocht en kunnen u 50 mm kale glaswol op rol aanbieden !

De dikte van de rollen kan wat afwijken, vandaar de lage prijs, verder mooie rollen van zeer goede kwaliteit.

Verder hebben wij ook de volgende diktes te koop:
50 mm: 14,00 meter lang en 1,20 meter breed:
100 mm: 7/7.5 meter lang en 1200/1250 mm breed:

Bovenstaande prijzen zijn inclusief btw.

Kijk voor meer isolatiematerialen op onze andere advertenties of op onze website. Kijk ook voor onze aanbiedingen van bijvoorbeeld pur-schuim in bussen van 750ml

Goedkoopste bouwmaterialen

Isolatie kijk op de Goedkoopste bouwmaterialen online!


Goede, maar vooral goedkope (dak)isolatie

Via  bouwmaterialen  kunnen wij u goede maar vooral ook goedkope (dak)isolatie leveren. Doorgaans uit voorraad dus snel te leveren of  zelf af te halen. U kiest maar…..

Wat is  Goedkoopste  nu eigenlijk? Bij het opstarten van productielijnen van vooral schuimisolatie als PUR en PIR duurt het enige tijd voordat het volledige productie-apparaat correct loopt. Hierdoor kunnen er (dikte) verschillen ontstaan tussen de verschillende productie-charges met als gevolg dat deze isolatie, die overigens aan alle isolatiekwaliteiten voldoet, niet als A-kwaliteit kan worden verkocht. Zelfs projectpartijen welke in een foutieve afmeting zijn geproduceerd worden met enige regelmaat aangeboden maar ook platen met beschadigingen, deukjes en vouwen worden als 2e keus isolatie verkocht. Deze platen zijn prima voor niet-zichtprojecten en ideaal voor toepassingen in spouwmuren en vloeren. En dus…. net zo goed,  maar stukken goedkoper!

Overigens leveren wij doorgaans enkel hard-isolatieplaten uit PUR en PIR.

PIR dakisolatie Goedkoopste bouwmaterialen

Voor dakprojecten waar een grotere behoefte is aan brandveiligheid zijn de isolatieplaten uit PIR-schuim bij uitstek geschikt. Ook PIR (polyisocyanuraat) is HCFK-vrij en heeft een grotere bestendigheid tegen brand en een goede isolatiewaarde. PIR isolatieplaten worden geleverd vanaf 30 tot 120 mm en hebben een tweezijdige aluminium-stucco bekleding. De zichtzijde is wit, de achterzijde is aluminiumkleurig. Steeds vaker worden PIR platen ingezet als dakisolatie in loodsen, bedrijfsgebouwen en stallen. Een brandveilige, goede isolatiekeuze.

Goedkoopste bouwmaterialen

Goedkoopste bouwmaterialen

 
Dikte in mm Breedte in mm Lengte in mm Rc-waarde m2 K/W Per Aantal per       pallet
30 1200 2500* 1,20 m2      40
40 1200 2500* 1,60 m2      30
50 1200 2500* 2,00 m2      24
60 1200 2500* 2,50 m2      20

 

 

 

 

 

Vloer- en spouwisolatie Goedkoopste bouwmaterialen

Speciaal voor spouwmuren en vloeren kunt u bij 2ekeus.nl ook prima terecht. Deze HCFK-vrije PUR-platen hebben doorgaans een afmeting van 1200 x 1000 mm en zijn voorzien van een dubbelzijdige, meerlaagse bekleding van kraftpapier met polyethyleen. Daardoor hebben deze isolatieplaten niet alleen een hoge isolatiewaarde maar heeft vocht ook geen enkele kans om het product negatief te beïnvloeden. Natuurlijk is ook deze isolatie rot- en schimmelvrij, hebben prima akoestische eigenschappen en zijn brandveilig.

Standaard zijn de spouw- en vloerisolatieplaten van 2ekeus.nl rondom voorzien
van een handige messing-/groefverbinding, waardoor ze snel en eenvoudig te
monteren zijn.

Isolatiewaarde 0,023 W/(m.K)
HCFK- en HFK-gehalte 0%
Dichtheid 30 kg/m3
Vormvastheid <1% (bij 70°C / 50% RV)
Waterdampdoorlatendheid 0.001<p< 0.015<=”” td=””>
Brandklasse Euroclasse F
Standaard afmetingen 1200 x 1000 mm