Goedkoopste kelder laten bouwen! 

goedkoopste kelder

goedkoopste kelder

Goedkoopste kelder ! We willen allemaal meer ruimte, maar grond is vaak erg duur. Kelderbouw van De jong Ursem biedt de ultieme uitkomst. Ze zijn ruimte besparend, relatief goedkoop en een kelder kan talloze functies hebben.

De belangrijkste voordelen van kelders op een rij:

Kortom een goedkoopste kelder is een ideale aanvulling op uw woning en verhoogt tevens de waarde.

Kelder voor opvallende nieuwe woning in Groet

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Voor particulier Joris Orij storten wij deze…lees meer


Ruime Goedkoopste kelder voor prachtige karakteristieke stolp

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Al sinds 1868 staat er op de Heerenweg 297 in…lees meer


Goedkoopste kelder en werkplaatsvloer voor transformatorstation Vijfhuizen

- es ist keine Bildbeschreibung verfügbar -Voor het 380 KV  transformatorstation in…lees meer


Aannemingsbedrijf De Jong Ursem b.v.
Nijverheidsterrein 1
1645 VX Ursem
Tel. 072 – 502 1235
Fax.072 – 502 2952
info@dejongursem.nl

Waarom is een goedkoopste kelder zo’n goede aanvulling op uw woning? Als eerste is onder de grond bouwen een stuk goedkoper ten opzichte van boven de grond bouwen. Een kelder hoeft immers niet van buiten afgewerkt te worden. Tevens is een kelder een aanzienlijke besparing op uw funderingkosten, dankzij de dragende functie van de kelderwanden is er geen verdere fundering noodzakelijk.

Daarnaast hoeft een Goedkoopste kelder niet donker te zijn. Dat willen we graag nog even verder toelichten. Er kunnen in de kelder uitsparingen gemaakt worden voor kozijnen of voor eenkoekoek; een uitsparing naast de buitenmuur die zorgt voor lichttoetreding en ventilatie in de kelder. Dit vergroot de functionaliteit van de kelder. Zonder ramen is de kelder te gebruiken als wijnkelder, donkere kamer of garage. Met ramen kun je er heel goed een hobbykamer, kantoor, fitnesskamer of zelfs een slaapkamer van maken.

Goedkoopste kelder kan op verschillende manieren worden afgewerkt, de buitenzijde van de kelder kan door ons geïsoleerd worden zodat de wanden van binnen bijvoorbeeld gestuukt kunnen worden. Ook is de kelder hierdoor behagelijker en brengt een geïsoleerde kelder minder stookkosten met zich mee.