Goedkoopste in Sloopwerk mail bart@cdh.nu

snel een vakman

Goedkoop

Goedkoop

0226456041    BGG 06-27379838

SLOPEN.

Strooper is jaren een gespecificeerd bedrijf wat het slopen goed aan kan en milieu hoog in het vaandel heeft staan.

Al het afval wat van een gebouw afkomt wordt netjes gescheiden en afgevoerd naar recyclingbedrijven. De producten die nog bruikbaar zijn worden meegenomen naar het erf waar het wordt gesorteerd en schoongemaakt en daarna door verkocht wordt aan particulieren en bedrijven.

Geen enkele sloopklus is hetzelfde en dat weet Strooper SLOOPWERKEN maar al te goed. iedere klus wordt weer op een andere manier bekeken en uitgevoerd.

Er wordt meestal begonnen met het van binnenuit uitbreken van de panden. Wanneer dat gebeurd is gaan de machines aan de slag. Met hydraulische kranen wordt het pand stukje bij beetje afgebroken en het afval wordt gelijk gesorteerd. Wanneer dat gebeurd is worden de funderingen eruit gehaald en de werkplek opgeschoond. Strooper HOL SLOOPWERKEN zorgt ervoor dat de werkplek zo netjes mogelijk wordt achter gelaten zodat het nieuwe bouwen kan beginnen.

STROOPER SLOOPWERKEN is een klein bedrijf maar geen klus is ons te groot dus de Goedkoopste in Sloopwerk .

De goedkoopste in Sloopwerk

De goedkoopste in Sloopwerk

SLOOPBEDRIJF VOOR PARTICULIEREN
SLOOPWERK IN OF RONDOM UW WONING
Of het nu gaat om het verwijderen van een keuken, een badkamer slopen, plavuizen verwijderen, een (draag)muur slopen, of het casco strippen van de hele woning, wij doen het allemaal snel, vakkundig en bovendien áltijd goedkoper! Inclusief afvoer van vrijgekomen afval.
tuin1

Sloopwerk uitgevoerd in heel Nederland

Kijk ook op:STROOPER